Anunturi online!
20 noiembrie 2008

Dulceata de caise

Ingrediente: Caise, zahar, sare de lamaie, Gelfix Extra. Mod de preparare: Se oparesc caisele si li se indeparteaza pielita.Se scot samburii si se taie caisele in bucati .In continuare se respecta instructiunile de pe pachetul de Gelfix Extra, la fiecare kg de fruct punandu-se 500g zahar si un virf cutit sare de lamaie. Se pune in borcane si se capseaza, tinandu-se 5 minute cu capacul in jos.
Durata: 2h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!