Anunturi online!

Dulceata de caise

Ingrediente: Caise, zahar, sare de lamaie, Gelfix Extra. Mod de preparare: Se oparesc caisele si li se indeparteaza pielita.Se scot samburii si se taie caisele in bucati .In continuare se respecta instructiunile de pe pachetul de Gelfix Extra, la fiecare kg de fruct punandu-se 500g zahar si un virf cutit sare de lamaie. Se pune in borcane si se capseaza, tinandu-se 5 minute cu capacul in jos.
Durata: 2h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!