Anunturi online!

Dovlecel umplut cu ton

Ingrediente: 2 dovlecei; 2 rosii; 1 conserva de ton; 1 ceapa mica; 1 catel de usturoi; 2 linguri ulei de masline; sare, piper; 125 gr cascaval. Mod de preparare: Se spala dovleceii, se taie in doua pe lungime si se scoate miezul. Ceapa se toca marunt si catelul de usturoi la fel.Se calesc in uleiul de masline. Rosiile se decojesc, se toca si se adauga peste ceapa.Se adauga si tonul, scurs bine de ulei. Se amesteca totul bine, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic circa 10 minute. Intre timp se rade si branza. Cu 1 minut inainte sa se ia de pe foc se adauga si jumatate din cantitatea de branza rasa. Se umplu dovleceii cu amestecul de ton si deasupra se presara cu restul de cascaval ras.Se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 25 de minute.
Durata: 40 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!