Anunturi online!

Cupe de fructe cu inghetata

Ingrediente: 300-400 g fructe asortate: caise, capsune, zmeura, piersici sau altele. Mod de preparare: Caisele si cele mai mari capsune se taie in doua, se stropesc cu 2-3 linguri de rom, se presara cu 2 linguri de zahar si se tin la rece timp de cel putin 30 de minute. Se asaza fructele si zeama in pahare de sticla, apoi acestea se umplu cu inghetata asortata. Se orneaza cu frisca.
Durata: 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!