Anunturi online!

Covrigi speciali

Ingrediente: 1 kg faina, drojdie, sare, mac, susan. Mod de preparare: Se cerne faina intr-un castron, se face o adancitura in mijloc unde se pune drojdia amestecata cu putina apa calda. Se lasa vreo 20 min timp in care drojdia face "spume ". Apoi se framanta un aluat cu apa si sare care se lasa la dospit 1 ora. Se rup bucati si se modeleaza covrigi dupa indemanarea fiecaruia.Dupa ce se termina de modelat , se pune la fiert intr-o cratita apa ,se pune sare (sa se simta sarea dar nu saramura) .Cand clocoteste se pune cate un covrig si se lasa 3-4 secunde ( se umfla repede), se scoate cu paleta pe un fund de lemn sau farfurie , se trece prin mac sau susan si se pune in tava.Tava unsa cu putin ulei sau cu hartie de copt, se baga in cuptorul preincalzit la 100 grade timp de 10 min.
Durata: 1 h
Complexitate: ridicata
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!