Anunturi online!

Costite de oaie fripte

Ingrediente: 1 kg coaste de oaie, 1 kg apa, 100 ml vin alb, sare si piper. Mod de preparare: Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot scoatem aburul, aruncam apa si clatim foarte bine carnea. Punem carnea, 1 kg de apa, sare si lasam sa fiarba 40 minute. Scoatem aburul si adaugam vinul si piperul. Mai lasam 5 minute sub presiune. Se servesc cu mamaliga sau cu garnitura de legume.
Durata: 1 h 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!