Anunturi online!

Conserva de peste guvizi

Ingrediente: 7-8 kg de peste, 650 ml ulei, 1 l otet, sare, boabe piper, frunze dafin, lamaie. Mod de preparare: Se curata pestele, dupa care se taie capul pestelui, se spala bine in mai multe ape, se asaza intr-un prosop se tamponeaza bine. Apoi se pregateste un vas emailat foarte incapator si in interiorul vasului se asaza 4 furculite cu varful in jos, incrucisate. Peste ele se asaza pestele in straturi si se adauga sare mare de bucatarie. Se pregateste un sos care se adauga peste peste din: ulei,otet si doua parti de apa, boabe de piper, frunza de dafin, spre sfarsit zeama de la o lamaie. Se lasa la fiert la foc mic timp de 3-4 ore pentru a se fragezi oasele pestelui. Dupa ce s-a racit, se asaza in borcane. Se poate pastra foarte bine in orice anotimp. Poate fi servit si ca aperitiv. Se asaza pe un platou de preferinta oval, se orneaza cu frunze de salata si felii subtiri de lamaie si frunze de patrunjel.
Durata: nementionat
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!