Anunturi online!

Compot usor de caise

Ingrediente: pentru 1 borcan de 800 gr: 4-5 caise coapte, necrapate, 3 linguri de zahar, apa. Mod de preparare: Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul si se agita putin cat sa se topeasca zaharul. Borcanele se aseaza unul langa altul intr-o oala mare, pe fundul careia s-a asezat o panza de bumbac sau foaie de ziar. Se adauga apa pana la jumatatea borcanelor. Se fierbe la foc mic in jur de 20 minute sau pana cand se ridica fructele spre partea de sus a borcanului. Se opreste focul si oala se acopera cu ziare si carpe. Se lasa sa se raceasca pana a doua zi. Chiar daca nu are conservant se pastreaza foarte bine pana primavara.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!