Anunturi online!

Compot de capsune

Ingrediente: capsune, zahar. Mod de preparare: Capsunele se curatea de codite , se spala si se pun in borcane. Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan, se da in clocot siropul si se toarna peste capsune, se inchid borcanele si se sterilizeaza timp de 15 minute, din momentul in care clocoteste apa. Cand sunt gata, se da jos de pe foc , se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!