Anunturi online!

Clatite cu ficat si ciuperci

Ingrediente: Faina 600 g,6 oua, lapte, apa minerala, 300 gr ficat de pasare, 200 g ciuperci, 200 g ulei, 100 ml smantana, 1 lingura faina grau, 1 piper sare.Mod de preparare: Din faina, lapte, apa minerala, oua si sare se prepara o coca de clatite, care se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. Ciupercile se taie si se cales in ulei, se adauga ficatul oparit si taiat in bucati mici si se calesc impreuna, sub capac, pana ce ficatul este gata. Se adauga 75 ml smantana si 1 linguri faina grau si se lasa sa se lege. Se condimenteaza cu piper si sare dupa gust. Se umplu foile de clatite cu amestecul pregatit, se impacheteaza in patru, se asaza intr-un vas yena uns cu unt si se dau la cuptor timp de 10 minute. Se aseaza pe farfurie si se orneaza cu smantana.
Durata: nespecificat
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!