Anunturi online!

Clatite chinezesti cu carne si legume

Ingrediente: Aluatul: 60 g faina, 2 oua, 1/2 lingurita sare, 40 g unt. Umplutura:400 g piept de rata, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia , 20 g ghimbir proaspat, 40 g alune americane, 2 linguri sos de soia, 1 legatura ceapa verde, piper, sare. Mod de preparare: Se amesteca faina cu 125 ml apa, oua, sare si 1/2 din unt si se vor praji cu cealalta 1/2.Carnea se taie felii subtiri, morcovul se taie felii subtiri, perele tot felii subtiri, mugurii de soia se curata, ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia. Pielita de pe pieptul de rata se topeste intr-o tigaie si in ea se prajeste carnea. Apoi se adauga morcovul, para, sosul de soia, se lasa sa scada dupa care se pun alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.Se toarna pe fiecare clatita si se pliaza dublu, ceapa verde se taie marunt si se presara peste clatite cand se servesc.
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!