Anunturi online!

Ciuperci cu usturoi

Ingrediente: 500-600 g ciuperci, cativa catei de usturoi, 50 ml de ulei, 1 lingurita de otet, piper, sare. Mod de preparare: Se aleg de preferinta ciupercile mici. Acestea se curata si se spala in cateva ape, dupa care se pun la fiert in apa clocotita in care s-a adaugat sare, si un varf de cutit de sare de lamaie, ca sa se pastreze albe.Dupa ce au fiert 15 min., se strecoara. Cand s-au racit, ciupercile se taie in felii cat mai subtiri, apoi se adauga, dupa gust, sare, piper, otet si mujdei de usturoi.Se mai poate adauga ulei si patrunjel verde taiat marunt. Se servesc cu mamaliguta calda.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!