Anunturi online!

Ciuperci cu sos Remoulade

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 1 borcan de maioneza, 1 ceapa mijlocie, 1 castravete, 1 lamaie, 2 oua integi, fierte tari. Modul de preparare: Ciupercile se curata si se spala; se taie ciupercile felii, apoi se fierb in apa cu sare si se strecoara. Preparam sosul Remoulade pentru ciuperci: facem maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar si 500 ml ulei. Adaugam la sosul pentru ciuperci o ceapa tocata marunt, un castravete dat pe razatoare, zeama de la o lamaie mare, 2 oua fierte tari date pe razatoare, sare si piper. Amestecam sosul Remoulade pana devine omogen, apoi il turnam peste felioarele de ciuperci.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!