Anunturi online!

Ciuperci cu masline

Ingredientele: 500 gr ciuperci, 2-3 cepe, 1 lingurita faina, 100 ml de vin alb, 250 ml apa, 2 foi dafin, 10 boabe de piper, 1 lamaie, 150 – 200 gr masline, 400 ml suc de rosii sau 500 gr de rosii, sare, piper, 150 ml ulei, 1 legatura patrunjel verde sau marar. Mod de preparare: Ciupercile se curata si se spala, se stropesc cu putina zeama de lamaie. Maslinele se desareaza in apa rece sau, daca sunt foarte sarate, se oparasc.Se taie ceapa marunt si se inabusa in ulei 1 minut, apoi se pune putina apa.Se adauga faina, se stinge cu apa si se pun in sos ciupercile taiate felii si maslinele. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand ciupercile sunt fierte, iar zeama a scazut. Se toarna suc de rosii, vin, se adauga piper si dafin, si se aseaza deasupra felii de lamaie curatate de coaja.Se baga la cuptor, pentru gratinare. Inainte de a se servi, se presara patrunjel verde marunt taiat. Se pot servi reci.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!