Anunturi online!

Ciulama de ciuperci

Ingredientele: 1 kg ciuperci, 3 sferturi de cana faina, 3 sferturi de pahar de ulei, piper, marar, sare, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se curata si se taie marunt. Se pun la fiert in apa cu sare. Pe ochiul mic de la aragaz, acoperit cu o tabla, se face un sos alb din ulei, faina si zeama de la ciuperci.Mai intai se pune faina, apoi zeama, si , la sfarsit, uleiul. Se toarna sosul peste ciuperci. Se adauga sare si piper. Se lasa sa dea impreuna cateva clocote. Se amesteca in continu, ca sa nu se prinda de fundul vasului. Cand este gata, se adauga marar pe deasupra si se serveste cat mai calda cu mamaliga.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!