Anunturi online!
26 noiembrie 2008

Ciorba de peste

Ingrediente: 500 g peste, 50 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 g telina, 100 g ceapa, 75 g ardei gras, 200 g rosii, 500 ml bors, 50 ml ulei, 1 legatura leustean, sare. Mod de preparare: Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari. Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in continuare fasiile de ardei, ceapa, iar la sfarsit rosiile. Se sting legumele in 1 l apa fierbinte si se lasa la fiert 10 minute. Se curata, se spala si se portioneaza pestele. Cand legumele sunt fierte, se adauga bucatile de peste, iar dupa 10 minute se toarna borsul fiert in prealabil. Se serveste ciorba presarata cu leustean proaspat, tocat marunt.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!