Anunturi online!

Ciorba de peste

Ingrediente: 500 g peste, 50 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 g telina, 100 g ceapa, 75 g ardei gras, 200 g rosii, 500 ml bors, 50 ml ulei, 1 legatura leustean, sare. Mod de preparare: Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari. Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in continuare fasiile de ardei, ceapa, iar la sfarsit rosiile. Se sting legumele in 1 l apa fierbinte si se lasa la fiert 10 minute. Se curata, se spala si se portioneaza pestele. Cand legumele sunt fierte, se adauga bucatile de peste, iar dupa 10 minute se toarna borsul fiert in prealabil. Se serveste ciorba presarata cu leustean proaspat, tocat marunt.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!