Anunturi online!

Ciorba de perisoare

Ingrediente: Pentru 10 portii: 500 g carne de vita, 2,5 I apa sau supa 300 g morcovi, 200 g telina, 150 g albitura, 500 g rosii, 150 g ardei gras, 200 g ceapa, 100 g pasta de tomate, 100 g orez, 100 g verdeata (patrunjel, leustean), 50 ml ulei, 1 ou, 5 g sare de lamaie, (otet), piper, sare dupa gust. Mod de preparare: Carnea se spala, se zvanta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa (apa) si se raceste. Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat si sarea, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele, cate 2-3 la portie si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jurnatate, timp in care se adauga si orezul, rosiile curatate, spalate si taiate felii si pasta de tomate diluata cu supa, continuand fierberea inca 10 minute. Se potriveste gustul cu sare si sare de lamaie dizolvata. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
Durata: nespecificat
Complexitate: ridicata
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!