Anunturi online!

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel, morcov, patrunjel, telina (200 g toate), o ceapa mica, un ardei, 2 rosii, 2 dovlecei tineri (7-800 g ), 1/2 l bors, sare de lamaie, un galbenus de ou, marar, patrunjel,cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa rece, impreuna cu o lingurita rasa de sare.Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu 2 linguri untdelemn, apoi se adauga in supa. Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, se pun ardeiul, rosiile taiate in felii si dovleceii curatati de coaja si seminte si taiati in cubulete. Se fierb toate 15-20 minute, pana cind se inmoaie, avand grija sa nu se terciuiasca dovleceii.Se acreste dupa gust. Se adauga "Vegeta" si sare, lasand sa fiarba cateva clocote.Pentru aroma, se adauga neaparat si marar si cimbru. Se pregateste la fel si fara carne.
Durata: nespecificat
Complexitate: nespecificat
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!