Anunturi online!

Chiftele cu spanac si cartofi

Ingrediente: 2 cartofi mai mari fierti, in coaja, 2 oua, faina, branza de orice fel, spanac, ceapa, sare, piper. Mod de preparare: Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente. Spanacul se pune crud, tocat marunt. Se formeaza chiftele pe care se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei. Spanacul se poate inlocui cu frunze de sfecla rosie.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!