Anunturi online!

Carne de pasare cu smantana si ceapa

Ingrediente: 500 g carne de pasare tocata, 2 felii paine, 4 linguri lapte, 3 oua, 1 lingura smantana, sare, piper, 2 cepe rosii, usturoi, 2 linguri faina.Mod de preparare: Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintana. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc. Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cand s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.
Durata: 1 h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!