Anunturi online!

Capsuni cu frisca

Ingrediente: 1/2 kg capsuni, 50 ml rom, 100 g zahar, 1/4 kg frisca batuta si indulcita, cu sau fara gelatina. Mod de preparare: Capsunile se pun in strecuratoare, se spala la un jet de apa, apoi se curata de codite. Dupa ce s-au scurs bine, se asaza intr-un castron, se stropesc cu romul, se presara cu zaharul si se amesteca usor prin rasturnare cu lingura, asezandu-le imediat in cupe de sticla sau in farfurii de compot (dupa numarul persoanelor). Se lasa la rece, apoi se orneaza cu frisca.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!