Anunturi online!

Budinci mici de ficat

Ingrediente: 400 g ficat de vitel, unt, o lingura faina, o ceasca lapte, 2 linguri smantana, 4 galbenusuri sau 2 oua, sare, piper. Mod de preparare: Se curata ficatul de pielita si de vine. Separat se face un rantas foarte bine legat dintr-o lingura de unt cu o lingura de faina si stins cu o ceasca de lapte. Dupa ce s-a racit se amesteca cu ficatul dat prin masina de tocat, la care se adauga 2 linguri de smantana, apoi 4 galbenusuri sau 2 oua intregi. Se potriveste de sare si piper. Se trece totul prin sita, si se umplu cu aceasta compozitie mici forme de marimea unei cesti, bine unse cu unt. Se aseaza intr-o tava cu apa clocotita, si se tine la cuptor vreo 10-15 minute. Se rastoarna, se aseaza pe farfurie, si se servesc fie cu legume, fie cu un sos de unt.
Durata: 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!