Anunturi online!
17 noiembrie 2008

Budinca din carne

Ingrediente: 400 gr. carne fiarta si tocata, 1 morcov taiat feli subtiri, 1 mar taiat cubulete, 2 oua, 3-4 linguri amidon, 200-250gr lapte , 100 gr. smantana, 1-2 liguri ulei, 2 linguri pesmet, oregano, sare,piper. Mod de preparare: Intr-un vas se amesteca amidonul si laptele,se pune pe foc sise lasa pana se ingroasa (3-4min.)Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin apoi se amesteca cu smantana. Se separa ouale, si batem albusul spuma. Se amesteca carnea tocata cu marul, galbenusurile, jumatate din sosul de smantana, oregano, sare si piper si se omogenizeaza bine. Se unge si se tapeteaza cu pesmet un vas si se pune compozitia de carne, peste care se pune si cealalta jumatate de sos.Se aranjeaza si morcovii, apoi se pune albusul batut spuma. Se da la cuptor pentru 30-35 min. la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca putin apoi cu un cutit bine ascutit ,se portioneaza dupa dorinta.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!