Anunturi online!

Budinca de vin ornata cu frisca

Ingrediente: 100 gr. zahar, 3 oua, 70 gr. pesmet, 1 paharel vin rosu, 1 bucatica scortisoara, 250 gr. frisca, 25 gr. unt. Mod de preparare: Se freaca 35 gr. zahar cu galbenusurile pana se face spuma. Se adauga 50 gr. pesmet si albusurile batute. Se pune la cuptor intr-o forma unsa cu unt si presarata cu restul de pesmet. Dupa ce se scoate din cuptor, se toarna pe deasupra vinul fiert cu zaharul ramas si cu scortisoara. Se garniseste cu frisca.
Durata: 1 h 30 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!