Anunturi online!

Budinca de orez

Ingrediente: 250 gr orez, 1 litru lapte, 250 gr zahar, vanilie, coaja de lamaie, sare. Mod de preparare: Se pune orezul la fiert in putina apa pana infloreste bine, se adauga laptele clocotit si se fierbe la foc moale pana este gata. Se agauga apoi 100 gr zahar si se fierbe pana este bine scazut. Rece, se amesteca cu galbenusurile de ou frecate cu zahar, vanilie si coaja de lamaie. La urma, albusurile spuma. Se coace compozitia in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Cand este gata, se rastoarna pe un platou, iar deasupra se toarna sos de vin. Sosul se prepara din 3 oua 150 gr zahar si 1/2 litru vin alb, fierte pana la primele clocote.
Durata: 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!