Anunturi online!

Budinca de conopida

Ingrediente:1 conopida de marime mijlocie, 4 oua, 400 g branza telemea, 200 g cascaval, 500 ml iaurt, 2 linguri ulei, 2 linguri faina. Mod de preparare: Mai intai spalam bine conopida, o desfacem buchetele si o fierbem in apa cu sare timp de 10-15 minute. Daca doriti sa isi pastreze culoarea alba, fierbeti conopida in apa cu lapte (1-3 linguri). Intre timp, intr-un castron suficient de mare, amestecam ouale, telemeaua data pe razatoare sau sfaramata cu furculita si iaurtul.Pregatim tava de cuptor: o ungem cu ulei si apoi o tapetam cu faina, apoi aprindem cuptorul, ca sa fie incalzit atunci cand budinca este gata de copt. In tava asezam mai intai conopida fiarta si scursa de apa si peste ea turnam compozitia de branza cu iaurt. Deasupra presaram cascavalul dat pe razatoare. Dam budinca la cuptor aproximativ 40 de minute sau pana se rumeneste, iar cascavalul de deasupra se topeste si capata o culoare auriu inchis.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!