Anunturi online!
17 noiembrie 2008

Budinca de cartofi cu carnati

Ingrediente: O jumatate de kg carnati proapeti, 7 cartofi potriviti, 10 oua, sare, piper, 6 linguri ulei de masline, unt cat o nuca, 8 linguri faina. Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele potrivite. Carnati se taie in bucati cam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura de apa, dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii. Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline , sare si piper.Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste canati si cartofii din tava. Se da la cuptorul incins circa 40 de minute, la foc mediu.
Durata: 1h
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!