Anunturi online!

Budinca cu Spanac si Carne Tocata

Ingrediente: 600 gr cartofi fierti, 500 gr spanac fiert si tocat, 1 ceapa, 2 morcovi fierti, 500 gr carne tocata , 200 gr de bulion, felii de branza topita (se poate folosi orice fel de branza rasa), 100 ml ulei, sare, piper, foi de dafin (dupa gust). Mod de preparare: Se toaca ceapa si se caleste putin, in 50 ml ulei, apoi se adauga carnea tocata, iar dupa 2 minute se pune bulion, sare, piper, foi de dafin (dupa gust). Jumatate din cantitatea de cartofii fierti se sfarama cu o furculita si se pun intr-o tava in care s-a pus uleiul ramas, apoi se pune al doilea strat de carnea tocata, al treilea de spanac fiert, si cartofii ramasi. La final se acoera totul cu feliile de branza topita si se orneaza cu felii de morcovi fierti. Se da la cuptorul incalzit la 180 grade C pana se gratineaza branza.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!