Anunturi online!
25 noiembrie 2008

Budinca cu branza de vaci

Ingrediente: branza de vaci, lapte, amidon, zahar, vanilie, sirop de frunce, margarina, gris, oua. Mod de preparare: Laptele se fierbe cu zahar si amidon la foc moderat, amestecand continuu, cca 10 min. Se adauga vanilia si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu branza de vaci, gris, galbenusuri si albusuri batute spuma. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu zahar. Se niveleaza suprafata si se coace la cuptor, la o temperatura moderata, cca 20-30 min. Budinca coapta se lasa sa se raceasca putin si se portioneaza.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!