Anunturi online!

Bors de vita

Ingrediente: 1 kg mugure de piept de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, telina(radacina), 2 cepe, fidea,suc de rosii, patrunjel verde, o legatura cimbru, 2 oua bors, 2 radacini de hrean, 300 g smantana. Mod de preparare: Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat marunt. Amestecul se pune peste carne, impreuna cu legatura de cimbru si se fierb cam jumatate de ora. Se adauga aprox 500 de g de suc de rosii sau 3 linguri mari de pasta de tomate, 1 pumn de fidea, apoi se acreste cu bors, dupa gust.Se fierbe la foc mic inca 10-15 de minute, apoi se scoate cimbrul si se presara patrunjel verde. Radacina de hrean se da prin razatoarea mica, apoi se amesteca cu smantana si se sareaza (cu macar o ora inainte de masa). Cu sosul astfel obtinut se mananca carnea din bors.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!