Anunturi online!

Bors de urzici

Ingrediente: 400 gr urzici, 100 gr hrean, 100 gr ceapa, 50 gr pastarnac, 60 ml ulei, 25 gr sare, 1l bors, 80 gr orez, 80 gr morcovi, 50 gr patrunjel (radacina), 30 gr leustean, 1gr piper. Mod de preparare: Se curata urzicile, se spala, se oparesc in apa cu sare si se toaca marunt. Zarzavatul se curata, se spala si se pune la fiert in 1,5l de apa rece cu sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara. Separat se calesc in uleiul bine incins, ceapa tocata marunt si urzicile, dupa care se introduc in zeama clocotita. Se adauga orezul ales si spalat. Cand s-a muiat orezul, se toarna borsul fiert separat si spumuit. Se potriveste de sare si piper, se pune leusteanul tocat marunt, se mai da in cateva clocote si se serveste cu hrean ras deasupra.
Durata: 30 min
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!