Anunturi online!

Bors de peste

Ingrediente: 2 linguri de ulei, o ceapa, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 2 cartofi, o telina (optional) , 4 rosii decojite si tocate, bors, leustean, busuioc, patrunjel, sare si piper, 250 de grame de peste. Mod de preparare: pentru 6 portii: Se toaca ceapa marunt, la fel ardeii si morcovii. Cartofii si (eventual) telina se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovii, ardeii si telina. Cartofii se fierb separat impreuna cu sare in 1,5 litri de apa. Se adauga legumele calite anterior si pestele. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga pestele. Cand cartofii sunt fierti se adauga rosiile si se lasa cateva minute sa clocoteasca. Se adauga borsul dupa gust (pentru cei care nu au la dispozitie bors, pot adauga sucul de la castravetii cornichon murati - dau un gust aparte sau lamaie). La final se adauga leustean, busuioc, patrunjel si se pipereaza dupa gust.
Durata: 1 h
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!