Anunturi online!

Bors de cartofi

Ingrediente: Pentru o oala de 4 l: 2 cepe potrivite, 5-6 cartofi (depinde cat de mari sunt), 1 morcov, telina, albitura, 2 ardei grasi, 2 rosii, 1/2 leg patrunjel, leustean 1 leg, 1 ou, 1 l bors, taitei de casa, sare dupa gust. Mod de preparare: Se pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot se adauga cartofii taiati taraneste, ardeiul gras tocat marunt, rosiile decojite si tocate marunt. Cand aproape au fiert cartofii se adauga patrunjelul tocat fin. La final se adauga borsul.Se lasa sa dea intr-un clocot,se bate oul cu putina apa si si se adauga. Dupa ce se stinge focul se adauga taiteii de casa si leusteanul tocat fin!
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!