Anunturi online!
28 noiembrie 2008

Bomboane din fondant cu visine

Ingrediente: 60-70 visine din visinata, 200 g glazura de cacao sau serbet. Mod de preparare: Visinele se scot din visinata cu o zi inainte si se pun pe un servetel de hartie sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o oala de 1 l care se asaza pe un vas cu apa calda (nu fierbinte). Se amesteca cu o lingura de metal, pana cand fondantul se inmoaie (sa curga); daca este prea vascos, se adauga cateva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea subtire, ci sa ramana pe visina in strat de cca 3 mm sau chiar mai gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se aseaza pe un platou sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu cateva picaturi de vopsea vegetala si aroma cu cateva picaturi de esenta de lamaie, portocala, fistic, sau trandafiri cu care se amesteca, in timp ce se incalzeste pe apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de cacao, trecandu-le prin aceasta glazura. Se pastreaza in cutie, in straturi suprapuse, cu pergament intre ele.
Durata: nespecificat
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!