Anunturi online!

Bomboane cu pate de ficat si stafide

Comunitate
Ingrediente: 200g pate de ficat, un pachet de foi de placinta, 2 pere, 50g stafide, 50g unt, 1 lingura cu otet de mere, piper proaspat pisat. Mod de preparare: Curatati de coaja si de samburi perele si se taie cubulete. Se caleste apoi 5-7 minute intr-o tigaie de teflon in care ati pus 25gr unt. Se indeparteaza surplusul de grasime folosind o bucata de hartie absorbanta. Se clateste tigaia cu putin otet, se repune perele si se adauga stafidele si o jumatate de lingurita de piper macinat. Incalziti usor. Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta 18 dreptunghiuri, avand fiecare laturile de 15/10 cm., repartizati pe ele perele si stafidele in mod egal, apoi se pune cate o lingurita de pateu. Se rasuceste foile si pentru a obtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti-le cu unt topit. Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumenesc. Se servesc atat calde cat si reci.
Durata: 45 minute
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!