Anunturi online!
27 noiembrie 2008

Bezele cu caramel

Ingrediente: 6 albusuri, 250 g zahar pudra, 5 lingurite zahar tos. Mod de preparare: Zaharul tos se pune pe foc intr-o tigaie. Cand devine brun-inchis, se adauga 4-5 lingurite de apa si se lasa sa fiarba pana se obtine un sirop gros ca mierea. Pana la intrebuintare, se tine la cald ca sa nu se intareasca. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat din nou cu telul pana se intareste compozitia. Se pune vasul la bainmarie si se bate fara intrerupere pana se intareste spuma si nu mai cade de pe tel. Se adauga apoi siropul si se amesteca bine. In aceasta compozitie se pot adauga cateva nuci taiate cu cutitul. Bezelele se pun cu lingurita pe o tava presarata cu faina, cu distanta intre ele si se coc la foc foarte slab pana se usuca. Cand sunt reci se scot din tava.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!