Anunturi online!

Bezele cu alune si ciocolata

Ingrediente: 4 albusuri, 250 g zahar pudra, 250 g alune, 40 g ciocolata amaruie, 1 varf de cutit scortisoara pisata. Mod de preparare: Albusul se bate spuma cu telul cateva minute. Se adauga zaharul batand in continuare pana cand se intareste spuma. Se adauga apoi alunele date prin masina, ciocolata topita pe aburi si scortisoara, amestecand usor. Se pun bezelele pe o tava presarata cu faina si se coc la foc mic.Se scot din tava numai dupa ce s-au racit.
Durata: nementionat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!