Anunturi online!

Bascute

Ingrediente: Pentru aluat: 800g faina, 400ml lapte, 2 oua, 50g drojdie proaspata, o lingura zahar, 50 ml ulei. Pentru umplutura: 500g branza de vaci, 4 oua, 150g zahar (sau dupa gust), stafide, sare, un ou pentru uns. Mod de preparare: Din ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se lasa din nou la crescut. Dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei canite iar in locul format se aseaza compozitia de branza. Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc. Se pudreaza cu zahar.
Durata: nespecificat
Complexitate: redusa
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!