Anunturi online!

Aspic cu gelatina fara oase

Comunitate
Ingrediente: 60-80g gelatina, 2 l apa, 150g carne de vaca fara oase, 2-3 albusuri, 50g ceapa, 50g morcovi, 50g telina, o foaie de dafin, 100ml vin, 20ml coniac, 10 boabe piper, 2-3 fire tarhon, otet si sare dupa gust. Mod de preparare: Se taie zarzavatul felii si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert 10—20 minute, se pune gelatina spalata in apa rece si se amesteca pana da in fiert. Imediat ce a dat in fiert, se trage de pe foc si se raceste putin, atat cat poate suporta degetul. Intre timp se toaca carnea, se pune sare, piper, foi de dafin, cotoarele de tarhon, vinul, otetul, albusul, se amesteca si se omogenizeaza compozitia. Peste aceasta compozitie se toarna putin cate putin aspicul cald, amestecand bine pana la omogenizare. Se pune apoi la fiert la foc moderat. Nu se mai amesteca si nu se misca cratita. Se lasa sa scada compozitia, apoi se strecoara si se pune la rece, folosindu-se la glasare si la ornare.
Durata: 1 h 20 minute
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!