Anunturi online!
22 noiembrie 2008

Ardei Umpluti la Cuptor

Ingrediente: 300 g carne tocata de porc sau de vita, sau amestecata, jumatate de cana de orez, lasat la inmuiat in apa cel putin 1/2 ora, 1 morcov, 1 dovlecel, 2 cepe, 12 ardei de marime medie, 300 ml suc de rosii, 3 rosii intregi, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de piper, 2-3 foi de dafin, smantana pentru servit. Mod de preparare: Pregatim compozitia pentru ardeii umpluti astfel: amestecam carnea tocata cu morcovul, ceapa si dovlecelul date pe razatoare. Adaugam orezul inmuiat in apa, sarea si piperul si amestecam bine. Curatam ardeii, taind portiunea cu codita ca un capac si avem grija sa nu rupem ardeiul. Curatam samburii din interiorul ardeiului si il spalam bine. Umplem fiecare ardei cu compozitia pregatita din carne tocata si legume. Asezam ardeii cu deschiderea in sus intr-o cratita ce poate fi folosita in cuptor si facem cate un capac din felii de rosii pentru fiecare. Turnam sucul de rosii pana la jumatatea cratitei si adaugam foile de dafin maruntite. Dam ardeii umpluti la cuptor, itr-o cratita acoperita, timp de o ora sau pana cand carnea, legumele si orezul sunt fierte. Aceasta reteta de ardei umpluti se poate prepara si pe aragaz, dar iese mai gustoasa la cuptor.
Durata: 1h 40 min
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO
Toate drepturile rezervate! Update Framework: Martie 2017
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!