Anunturi online!

Antricot de vita cu ciuperci

Ingrediente: 750 gr antricot de vita, 50 gr costita afumata, 200 gr ciuperci (conserva sau proaspete) 200 gr ceapa, 75 gr faina, 400 gr smantana, 150 gr ulei, 1 legatura verdeata, piper, sare. Mod de preparare: Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batator de carne si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate felii si se calesc impreuna,circa 15 min.Se condimenteaza cu sare si piper. Costita afumata se taie felii subtiri si se amesteca cu ceapa si ciupercile.Fiecare antricot este umplut cu aceasta compozitie, rulat si fixat cu scobitori. Apoi se dau prin faina,si se prajesc in ulei. Cand sunt prajite se scot pe o farfurie. Separat in uleiul ramas se adauga faina, se stinge cu apa,se adauga rulourile si se fierb inabusit circa 2 ore. Cand carnea este fiarta se scot scobitorile se adauga smantana si se mai potriveste o data gustul de sare.
Durata: 1h 30 minute
Complexitate: medie
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou
Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!