Anunturi online!

Protejeaza comoara regala, jocuri de strategie

Protejeaza Comoara Regala
Tara ta a fost atacata de cotropitori puternici si regele si-a dus comorile in locuri protejate in munti pentru a fii aparate mai bine. Insa, acestor inamici nu le scapa nimic. Dupa ce au distrus sate, orase si s-au infruptat fara scrupule din bogatiile celelalte, au pornit spre locurile considerate secrete pentru a lua comorile regele.

Aceste comori constau in pietre pretioase care pot salva tara din nenorocirea saraciei daca vor fii vandute, deoarece sunt foarte valoroase. Insa, pentru a face acest lucru dupa ce vor pleca dusmanii, acestea trebuie ascunse si protejate cu pretul vietii.

Asigura-te ca dusmanii care vor calca drumul spre pietrele pretioase vor fi distrusi de armele amplasate in diverse locuri pe drumul spre comoara. Folosindu-ti inteligenta, plaseaza armele puse la dispozitie in locurile cele mai potrivite. Construieste turnuri, fa-le vraji puternice, up-grade si tot ce poti pentru a nu se atinge nimeni de pietre.

Foloseste mouse-ul pentru a controla si tastele urmatoare: 1 pentru contructia Den, 2 pentru Crypt, 3 la constructia Temple, Q, W, E pentru vrajile Cut Out, Terror si Meteor. Tineti apasat tasta SPACE pentru viteza 2x si apasa ENTER/ T pentru urmatorul val.
JOACA
© 2006 - 2017 Interactiuni.RO Toate drepturile rezervate!
Anunturi, stiri, reduceri pret, jocuri copii, poze, video si informatii utile adaugate de membri
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania
Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici, Petre si Elena