Anunturi online!

Yahoo Messenger

Yahoo Messenger este un serviciu gratuit care ne permite sa vorbim cu prietenii nostri care sunt online expediandu-le mesaje instantanee. El poate de asemenea sa va alerteze daca aveti un mail nou in posta. Yahoo Mail sau contul Yahoo Personals, sau in anumite date pe care vi le-ati setat in Yahoo Calendar. Yahoo Messenger vine cu un firewall incorporat.
FACILITATILE MESSENGERULUI:
VOICE CHAT (call) care perimite cu ajutorul unui microfon sa dialogati cu o alta persoana sau se pot realiza conferinte cu mai multi prieteni din lista.
VIDEO (webcam) permite cu ajutorul unei camere web sa fim vazuti de cei din lista noastra de messecnger. Conferinta se poate realiza si cu ajutorul camerei web.
SEND FILE este folosit pentru trimitere de fise si documente, si este mai util din punct de vedere al cantitatii (pana la 1 GB) decat mail-ul.
TRIMITERE DE POZA (share photos) este folosit pentru tranfer de poze.
JOCURILE ONLINE (games) au inceput sa fie si ele mai mult luate in considerare de cei de la yahoo pentru o multa functionalitate a messengeru-lui si acest lucru este apreciat de catre persoanele fizice pentru ca este un nou mediu de distractie si de alungare a plictiselii. Sursa: www.suntascuns.info
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou

Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!