Anunturi online!

Sean Connery

Sean Connery s-a nascut in Edinburgh, in anul 1930, si a crescut intr-o familie modesta. Din aceasta cauza, in perioada adolescentei a muncit pentru a se putea intretine si tot din acelasi motiv renunta la scoala si se inroleaza in marina la varsta de 16 ani. Aici munceste trei ani dupa care este nevoit sa renunte deoarece se imbolnaveste de ulcer la stomac.
Se intoarce in Edinburg, unde practica exercitii fizice, pentru ca mai apoi sa castige locul 3 la titlul de Mr. Universe. Se hotaraste sa incerce si actoria, insa ii trebuie 8 ani de zile sa ajunga celebru. Primul lui rol important il are in Another Time, Another Place (1958) alaturi de Lana Turner. Dupa cativa ani de intense participari in film si in televiziune, Connery a fost distribuit in rolul Bond in Dr. No (1962).
Sean Connery a castigat un premiu Oscar in anul 1987, un Glob de Aur in 1988, un premiu al academiei Britanice si in 1999 premiu cel mai bun actor european la alegerea publicului din partea European Film Academy cu Entrapment.
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou

Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!