Anunturi online!

Profi

1850 – Belgia – Jules, Adolphe si Louis, fiii negustorului de vinuri Jacques Delhaize incep o afacere. Provocarea vine din partea pietei, care la momentele respective era cucerita de principiul sucursalismului, aprovizionarea mai multor puncte de vanzare pornind de la un antrepozit/depozit. 1851 - Jules si Adolphe incep o afacere impreuna, Delhaize Ferres, cunoscuta si sub numele de "Leul", care se va extinde in peste zece tari si trei continente. Louis, independent de fratii sai, va deveni strabunicul grupului Delhaize. Astazi, grupul Delhaize cuprinde marci de prestigiu in domeniul distributiei: hipermarketurile Cora, reteaua de supermarketuri Match si Smatch, PROFI, dar si magazinele de specialitate pe domenii specifice: Truffaut (gradinarit), Animalis (animale).In Europa, grupul este prezent pe pietele din Franta, Belgia, Luxemburg, Ungaria si Romania.
1979 – Belgia – se deschide primul magazin PROFI. Afacerea este dominata de ideea de magazin de discount, dar nu se elimina nici posibilitatea dezvoltarii unei retele de magazine de cartier.
1989 - Reteaua de magazine PROFI este cumparata de grupul Louis Delhaize. Povestea continua, PROFI se extinde tot mai mult, nu tine cont de concurenta acerba, fiind un succes asigurat si ajunge pe piata de discount din Franta, Luxemburg precum si in Ungaria si Romania.
2006 – PROFI inseamna 146 de magazine, din care 45 in Belgia, 75 in Ungaria, 26 in Romania.
2007 – PROFI Romania se va extinde cu inca 11 magazine fiind totodata si inceputul expansiunii in Moldova, Muntenia si Oltenia. Sursa: www.cylex-romania.ro
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou

Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!