Anunturi online!

Mobila

O casa este ca un om: se judeca si se apreciaza la prima vedere dupa haina pe care o poarta dar, trecand peste primele impresii si, trecandu-i pragul, sa ajungi sa cunosti si sa respecti interiorul. Pentru ca si casele sunt asemenea oamenilor, in functie de ceea ce ascund in intimitatea lor, de ceea ce le mobileaza: frumoase, urate, calde, reci, prietenoase, respingatoare. De cele mai multe ori, acasa nu inseamna o constructie din sine, sticla, beton, otel si caramida, ci ceea ce ascunde in sinele sau acea constructie: lemnul familiar al mobilei de sufragerie, pernele prietenoase ale canapelelor sau rafturile suspendate din bucatarie care-ti pastreaza grijulii vesela si recipientul pentru cafeaua de fiecare dimineata. Mobila unei case poate spune multe despre proprietarul ei: cat este de (ne)pretentios, ce culori ii plac, daca pune pret pe comoditate, pe sobrietate sau pe extravaganta, daca il pasioneaza confortul, daca are bun gust, daca prefera kitsch-ul etc.
mobila lux. Lemnul insusi are o poveste in care magia tehnologiei transforma esentele in forme tridimensionale care innobileaza casa. Asa apar sifonierele cu miros de lemn natur, cu linii clasice sau in conceptie moderna, micul mobilier pentru hol sau pentru cafea, liniile sentimentale sau somnoroase ale unui dormitor, sau liniara gratie util-gospodareasca a unei bucatarii complete prin ea insasi.Mobila e sufletul unei case. Lemnul acesteia, in nuante firesti sau intentionat colorat, umple si incalzeste spatiile, socializeaza cu lumina revarsata prin ferestre si, ocrotita de pereti, creeaza ambientul unei lumi specifice fiecaruia dintre noi, un areal personal unde sertarele sunt populate cu amintiri iar fotoliile stiu cum sa suporte lungi conversatii sau sa alunge oboseala unei zile grele.De la bustenii coborand pe ape spre gatere si pana la metodele moderne de transformare in mobilier, lemnul a avut o istorie lunga. O are inca, desi transformarea lui nu mai inseamna paturi princiare cu baldachin, cufere sau lazi de zestre ci modele contemporane care presupun dormitoare, sufragerii si bucatarii cochete.
Mobila e spiritul unei case. Fondul si forma. Nu doar spune povestea cuiva, o si arata, o pastreaza si o ordoneaza. Lemnul se transforma in mobila precum Cenusareasa in frumoasa balului, si e firesc sa se potriveasca, prin destinatie, unei case, asa cum si printesei i se potriveste pantofiorul de cristal. Sursa: www.renofrancimobel.ro
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou

Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!