Anunturi online!

Kaufland

Cu peste 600 de filiale Kaufland este pe plan intern si international una din cele mai dinamice companii din domeniul comertului cu amanuntul din Germania. Calitatea, gama diversificata de produse cat mai ales preturile mici sunt pentru client cele mai importante criterii de alegere.Kaufland indeplineste exact aceste dorinte.La Kaufland clientul este mereu in centrul atentiei.Acestea sunt bazele succesului nostru. Grupul Kaufland comercializeaza atat articole food cat si non food. Sediul grupului este in Neckarsulm, Germania.Istoria firmei incepe in anul 1930. 1930 – Josef Schwarz debuteaza ca asociat al firmei Südfrüchte Großhandlung Lidl & Co din Heilbronn. Numele firmei se schimba devenind Lidl & Schwarz KG si firma se transforma intr-un en-gross de produse alimentare. Expansiunea firmei este intrerupta de izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial. Dupa terminarea acestuia, continua extinderea firmei.1954 – Extinderea firmei, constructia unui sediu propriu la Heilbronn si intrarea in lantul de magazine A&O. 1960 – Deschiderea primului depozit C+C (Cash&Carry) in Nordwürttemberg in cadrul firmei Handels- und Fruchthof Heilbronn GmbH. 1964 – Se deschide primul raion de carne in Handels- und Fruchthof Heilbronn care a reprezentat startul pentru hala de carne Kaufland, cu sedii de productie si de distributie in Neckarsulm, Möckmühl (in Heilbronn), Offenburg und Unterkaka (in Zeitz in Sachsen-Anhalt)
1968 – Deschiderea primului magazin la Backnang cu numele de "Handelshof" si cu o suprafata de vanzare de 1200 mp.
1972 – Sediul central al firmei se muta la Neckarsulm.
1977 – Deschiderea primului magazin cu auto-servire la Backnang cu numele de "Handelshof"si cu o suprafata de vanzare de 6000 mp.
Josef Schwarz moare la varsta de 74 de ani, iar firma este condusa de fiul sau, Dieter Schwarz.
1984 – Deschiderea primului magazin cu auto-servire Kaufland la Neckarsulm, cu o suprafata totala de 15.000 mp. Numerosi concesionari completeaza oferta.
1990 – Dupa reunirea Germaniei, are loc deschiderea primului magazin Kaufland in Meissen in noile landuri. In acelasi an, se deschid magazine pentru satisfacerea necesitatilor consumatorilor in Hoyerswerda, Pirna, Freiberg, Weißenfels, Berlin-Eiche si Senftenberg.
1994 – Se deschid primele brutarii in magazinele Kaufland din Dessau si Leipzig, pentru a optimiza oferta de produse proaspete.
1998 – Deschiderea primului magazin Kaufland in Cehia, in orasul Ostrava.
2000 – Deschiderea primului magazin Kaufland in Slovacia, in orasul Poprad.
2001 – In Germania de Est, Kaufland este de departe lider de piata. In Croatia s-a deschis primul magazin Kaufland in Karlovac, urmeaza Polonia cu deschiderea primului magazin Kaufland in Stargard Szczecinski.
2002 – Lantul se extinde in continuare pe plan national si international.
2003 – Introducerea marcii Kaufland K-Classic. K-Classic ofera produse de calitate la preturi convenabile de discount.
2005 – Lantul se extinde in continuare pe plan national si international si aniverseaza 75 de ani de existenta.
Kaufland este prezent cu peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia si Croatia. Grupul Schwarz, din care face parte si Kaufland, are peste 166.000 de angajati si a realizat in 2005 o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro.
Kaufland este una dintre firmele comerciale de succes din Germania. Si acest succes nu este deloc intamplator. Amestecul de "totul pentru necesitatile zilnice" de la apa minerala pana la lamaie si mai mult, de la forma de cozonac pana la pasta de dinti, conceptul "totul sub un singur acoperis" convinge.
Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 1.650 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti si Alba Iulia, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.
Una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, Kaufland, a venit si in Romania. Intrarea pe piata romaneasca coincide cu implinirea a 75 de ani de existenta a concernului Lidl & Schwarz Co&KG. Concernul Kaufland este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia si Croatia.
Grupul Kaufland ia parte regulat la competitii europene din domeniu si a fost deja de multe ori premiat pentru realizari deosebite si pentru calitatea foarte buna a produselor oferite.
Kaufland - un hipermarket tip discount si nu numai
Magazinele tip discount sunt amplasate in cartiere cu populatie numeroasa si trafic intens, unde clientii au venituri mici si medii, in general sensibili la pret. Spre deosebire de alti retaileri de talie mai mare, localizati numai in orasele mari, discounterii vizeaza si orase mai mici. Sursa: www.scribd.com  
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou

Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!