Anunturi online!

Carrefour

Cu o activitate mondiala de un foarte mare succes, pe primul loc in Europa si al doilea in lume, grupul de distributie european Carrefour a fost cel dintai care a exportat conceptul de hypermarket in Romania. Prezent in 30 de tari de pe 3 continente (Europa, America si Asia), grupul Carrefour avea la sfarsitul lunii decembrie 2007 aproape 15.000 de magazine (inclusiv francize si parteneri). Cu peste 456.000 de colaboratori la nivel mondial, grupul Carrefour este intre cei mai mari 11 angajatori din lume (intre primii 9 angajatori companii private). In Romania, grupul are deschise pana la aceasta ora 11 magazine (5 in Bucuresti si cate unul in Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj si Braila) si are peste 7.000 de angajati. Cifra de afaceri (TTI) a Carrefour Romania a fost in anul 2007 de 866 milioane de euro, in crestere cu 42,2% fata de 2006.
Unul din factorii – cheie pentru dezvoltarea noastra viitoare ramane capitalul uman. Politica de resurse umane a Carrefour se bazeaza pe: impartasirea valorilor grupului, egalitatea de sanse la angajare, pachete avantajoase de beneficii, conditii de munca la standarde internationale, o gestiune a carierei personalizata, formare si promovare interna.
Investim foarte mult in tineri, pe care ii integram in programe locale de formare, si facem periodic evaluari in interiorul companiei, pentru a detecta oamenii cu potential evolutiv. In acest fel, fiecaruia dintre angajatii nostri i se ofera sansa de a-si dezvolta o cariera in marea distributie. Sursa: www.scribd.com
Comenteaza pe Facebook
Adauga anunt nou

Stiri noi
De ultima ora
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!