Anunturi online!
21 septembrie 2008

HTC Omni = Google Phone

Stire arhivata
Probabil v-ati fi asteptat ca dupa evenimentul organizat de Google ieri si lansarea sistemului mobil de operare Android sa vedem si o lansare triumfala a lui Google Phone...
Deocamdata telefonul se lasa asteptat, dar putem presupune ca rolul sau va fi jucat "sub acoperire" de unul dintre noile terminale HTC. Puteti admira mai jos modelul HTC Universal, similar cu presupusul Google Phone:
Una dintre speculatiile recente anunta handsetul HTC Omni drept Google Phone-ul ideal. Aflasem despre acest telefon in urma cu aproximativ un an, acesta fiind mentionat si de catre reprezentantii Google sub numele "Dream". Trebuie sa va reamintim ca HTC-ul mentionat anterior a fost folosit ca unitate demo pentru sistemul de operare proaspat lansat de Google. Trebuie sa recunoastem ca exista multe similaritati intre Omni si Dream, de la marimea terminalelor, la touchscreenul dreptunghiul si tastatura glisanta QWERTY.Terminalul pe care l-ati putut vedea in imaginea de mai sus este predecesorul lui Omni, HTC universal, al carui mecanism folosit in cazul ecranului seamana cu cel al presupusului Google Phone. Vom mai vedea cu siguranta o serie de zvonuri din aceeasi categoria si acum urmeaza ca probabil Samsung sa fie "pandit", toate lansarile sale fiind suspectate ca ar fi Google Phone-uri.

 
Sursa informatie: Bursatelefoane
Comenteaza stirea pe Facebook
Adauga anunt nou
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!