Anunturi online!
Deschide

Doresc sa obtin un job fullt-time

Anunt arhivat

Sunt o persoană extrovertită, sociabilă şi comunicativă, disponibililă de o lucra în condiţii de stres şi de a lucra în echipa, am mulţi prieteni, doresc să mă realizez pe plan profesional, să lucrez în cadrul unei instituţii cu un personal de la care să am de învaţat, care să dea dovadă de mult profesionalism şi să pot aprofunda cunoştinţele accumulate, dar mai ales sa acumulez altele noi.
Doresc să mă realizez pe plan profesional în cadrul unei instituţii finaniciare sau bancare, dar nu numai, deoarece facultatea pe care o am absolvit-o mă poate ajuta în acest domeniu.Detalii candidat
Nationalitate: Romana
Studii: Sunt la profesionala
Fumator: Nu
Salariu dorit: Intre 2500 si 3000 RON
Permis auto: Nu
Limbi straine: Engleza incepator

Experienta profesionala
Job actual: Raiffeisen Bank
Functie: Ofiter bancar
Ani vechime: 4
Ani experienta: 5
Domeniu de baza: bancar

Obiective
Doresc să obţin un job fullt-time (8 ore), să aprofundez şi să pun în practică cunoştinţele acumulate, atât în timpul facultăţii, cât şi în experienţa acumulată până la acest moment, dar mai mult decat atat, sa invat si sa fac ceva nou. deasemea doresc să lucrez in domeniu comunicare şi relaţii publice, mass-media, pr sau marketing, deasemenea publicitate si resurse umane, sau institutii bancare. consider că dacă nu am experienţă într-un anumit domeniu, pot învaţa şi însuşindu-mi cunoştinţele necesare voi reuşi să-mi desfăşor activitatea. nu sunt dispusa sa-mi desfasor activitatea pe teren, deasemenea doresc un salariu fix ( daca exista si bonus/comision in regula, dar sa existe si salariu fix).

Locuri de munca anterioare
În cadrul companiei raiffeisen bank îmi desfăşor activitatea în directia procesare, administrare si colectare credite, departamentul de colectare credite. lucrez cu personae juridice, firme, discut cu administratori, patroni, efectuez activităţi de colectare solicitate pentru fiecare cont, tin legatura cu agentiile din tara, monitorizez platile efectuate. agent servicii clienŢi - s.c. mellon romania s.a.( 1 iunie 2007 - 5 octombrie 2007). În cadrul firmei s.c. mellon romania s.a. mi-am desfăşurat activitatea timp de 4 luni, în departamentul colectări creanţe şi am avut în vedere contactarea clienţilor în vederea recuperării debitelor restante, informarea clienţilor la termenele de plata şi sumele restante, am înregistrat promisiuni de plata şi am centralizat informaţii, am raportat managerului de departament promisiunile de plată încălcate. În cadrul firmei s.c. mellon romania s.a pot spune că m-am bucurat de înţelegerea clieţtilor şi de recuperarea sumelor restante.

Diplome obtinute
necompletat

Specializari/Calificari
necompletat

Recomandari
necompletat

Alte competente
Mi-am desfasurat activitatea, pe rand, in cadrul mai multor echipe din cadrul departamentului unde lucrez. m-am putut bucura de puterea de convingere pe care am avut-o asupra clienţilor care aveau debite restante şi mă bucur că i-am putut ajuta şi le-am oferit informaţiile necesare cu privire la plăţile lor şi având în vedere ca acest departament se ocupa de colectarea debitelor, pot spune că am recuperat sume destul de mari şi într-un timp util. În acelaşi timp pot spune că m-am bucurat de înţelegerea angajatorilor mei, momentan lucrând într-o instituţie financiar-bancară, zilnic intru în contact cu oameni bine pregtătiţi din punct de vedere professional, atât în domeniul în care lucrează, cât şi în altele în care şi-au mai desfăşurat activitatea, oameni de la care am de învăţat. zilnic îmi desfăşor activitatea cu clienţii, lucru, de care sunt convinsă, că mă ajută în cariera mea profesională, atât acum, cât şi în viitor.

Aptitudini profesionala
Disponibilitate lucru in echipa
Punctualitate reala
Capacitate organizatorica
Seriozitate, Altruism
Adaptabilitate
Capacitate de analiza profunda
Abilitati de negociator
Capacitate de a lua decizii
Perseverenta
Spirit intuitiv, empatic
Responsabilitate

Aptitudini IT/Calculatoare
Cunostinte Internet

Hobby
Calculatoare / Internet
Turism
Muzica
Sport

Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!