Anunturi online!
Deschide

Doresc angajarea ca manager, asistent manager, sef raion

Anunt arhivat

Doresc angajare ca (Manager, Asistent Manager, Angajat receptie, Sef Raion, Ajutor Sef Raion, Agajat Raion, etc.), adaptarea la conditiile de munca, lucru in echipa, disponibil pentru program prelungit.

Detalii candidat
Nationalitate: Romana
Studii: Sunt la profesionala
Fumator: Nu
Salariu dorit: Conform specializarii
Permis auto: Da
Categorie permis: B
Vechime permis: 5 ani si 5 luni
Limbi straine: Engleza incepator

Experienta profesionala
Job actual: -
Functie: -
Ani vechime: -
Ani experienta: 4 ani si 3 luni
Domeniu de baza: management

Obiective
Tip post- full time dezvoltarea carierei in domeniul management. dorinta de a ma remarca si a-mi pune in evidenta aptitudinile si cunostintele in scopul atingerii obiectivelior pe care angajatorul si le-a propus. locul de munca sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor , si sareprezinte o provocare continua.

Locuri de munca anterioare
Octombrie 2010- august 2012 asociat la s.c. comanda pe internet srl bacau si s.c. beta rombiz srl bacau; activitate- librarie pe internet, operari facturi, editari liste clienti, receptie clienti, lucru in echipa si coordonarea personalului. martie 2008- august 2010 angajat la s.c. edan srl botosani cu punct de lucru in bacau activitate- agent comercial

Diplome obtinute
octombrie 2007- iunie 2010 studii de management la facultatea de stiinete economice, sociale si politice „alma mater”, din sibiu; domeniul de licenta management; specializarea management. licentiat in management septembrie 2003- iunie 2007 colegiul tehnic „dumitru mangeron”- bacau septembrie 2005- iunie 2007- discipline din cadrul studiului liceal cu profil tehnic/ tehnician operator tehnici de calcul. absolvent de liceu, filiera tehnologica, profil tehnic, specializare electronica si automatizari, cu examenul de bacalaureat sustiniut in 2007. 2007- absolvent cursuri ecdl. 2007- certificat de competenta profesionala, declarat tehnician operator tehnici de calcul; domeniul electronica si automatizari. septembrie 2003- iunie 2005- certificat de absolvire a ciclului inferior al liceului tehnologica/ tehnic. septembrie 1995- iunie 2003 absolvean al invatamantului obligatoriu la scoala cu clasele i- viii „mihail sadoveanu” –bacau, cu examenul de capacitate sustinut in 2003. certificat de capacitate

Specializari/Calificari
Licentiat in management absolvent cursuri ecdl. certificat de competenta profesionala, declarat tehnician operator tehnici de calcul; domeniul electronica si automatizari.

Recomandari
S.c. comada pe internet srl bacau beta mihai- 0740838056

Alte competente
Abilităţi : munca de echipa : am făcut parte din diverse grupuri și echipe . capacitatea de comunicare si integrare in societate. managementul echipei : am coordonat diverse grupuri în cadrul a mai multor activităţi (excursii, activitati sportive, reuniuni).

Aptitudini profesionala
Disponibilitate lucru in echipa
Punctualitate reala
Rezistenta la stres
Capacitate organizatorica
Seriozitate, Altruism
Munca in conditii de stres
Rezistenta la efort intelectual
Adaptabilitate
Capacitate de coordonare
Abilitati de negociator
Capacitate de a lua decizii
Responsabilitate

Aptitudini IT/Calculatoare
Operare Windows
Operare MS-Office
Cunostinte Internet
Adobe Photoshop

Hobby
Calculatoare / Internet
Turism
Sport

Adauga anunt nou
Go to top
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO

Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!